З липня по серпень Луцька міська стоматологічна поліклініка заробила понад 7 мільйонів гривень

21 Вересня 2023, 17:03
Луцька міська стоматологічна поліклініка 1210
Луцька міська стоматологічна поліклініка

Новопризначена директорка Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки Любов Яковчук розповіла про стан справ у медзакладі.

Вона виступила на засіданні постійної депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, культури, яке відбулося 21 вересня. Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Керівниця поліклініки повідомила, що заклад функціонує стабільно – персоналу регулярно виплачують заробітну плату, відпускні, пацієнти отримують повний спектр стоматологічних послуг, попитом користується вживленням імплантів. 

За період з липня по серпень 2023 року підприємство отримало дохід у сумі 7, 7 мільйонів гривень. Планові завдання виконані на понад 100%. Головними проблемами в роботі директорка назвала застарілу матеріальну базу та відтік пацієнтів у приватні кабінети. 

«Для зміцнення матеріальної бази використано 470 тисяч гривень (за минуле півріччя – 154 тисяч гривень). Закуплено компресор для поліклініки на вулиці Степана Бандери, 6, кондиціонери та рентгенівську систему. Зараз працюємо над поточними ремонтами вбиралень, думаємо про облаштування фоє, плануємо запровадити електронний документообіг – закупити комп’ютери для всіх працівників, розробити програму для бухгалтерів і для лікарів», – виступила Любов Яковчук.

Любов Яковчук відповіла на всі запитання членів комісії, тож звіт директорки комунального підприємства був взятий депутатами до відома.

Читайте такожУ громад хочуть забрати «військовий ПДФО» у держбюджет

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024