Студенти зняли святкове відео для жінок

08 Березня 2016, 17:11
2014

Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки створили відео привітання до Міжнародного жіночого дня.

Ролик поширили у соціальних мережах у вівторок, 8 березня.

Автором ідеї став студентський декан Інституту економіки та менеджменту Назар Дубина. Він і озвучив відео. Над зйомкою працював Дмитро Кухарук.

 Головні ролі зіграли ведучі рубрики «Хороші новини» з телепрограми «Ранок нової Волині» Олександр Кондратюк та Надія Михайлова. До проекту долучилися студентка-філолог Олена Завгородня та студент- хімік Святослав Смик.

«Хотілося щось миленьке підготувати, щоб ніхто не знав. Тому своєю ідеєю ні з ким не ділився. Навіть актори не знали яким має бути ролик, а просто виконували мої вказівки. Такий лаконічний ролик для того, щоб дівчата не витрачали багато часу на перегляд відео у свій день, а чепурились і йшли красуватись на вулиці і отримувати подарунки і компліменти від чоловіків» - жартує автор ідеї Назар Дубина.

До слова, хлопець не вперше тішить жінок такими роликами. У 2014 році Назар Дубина вже створював схожий ролик, для того щоб привітати жінок із весняним святом. Каже, тоді відео було високо поціноване глядачами. 

Відео, зняте студентами у 2014 році:

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024