«Вже третій раз спеціально не зупиняється військовому»: у Луцьку жінка звинуватила водія маршрутки

18 Вересня 2023, 17:13
Фото ілюстративне 509
Фото ілюстративне

Днями дружина військовослужбовця, волинянка Віра Дроздик у своєму дописі у фейсбуці звинуватила водія маршруту «Луцьк – Седлище – Камінь-Каширський» у небажанні безоплатно возити військовослужбовців.

Про це пише ВСН.

«Хочу розповісти про «недоводія» автобуса, який їздить за маршрутом Луцьк-Седлище-Камінь-Каширський. Ця особа вже третій раз спеціально не зупиняється військовому (моєму чоловікові) на зупинці в Луцьку. Він настільки боїться, що йому не заплатять, хоча чоловік ніразу не казав, що не буде платити. В селі Пнівне я у нього запитала, чого не зупинився, на що він відповів: «Він стояв за фурою». Отже, він його добре бачив і спеціально не зупинився!!!! Я рахую, що таким людям не місце працювати водіями!!! Нехай усі побачать його лице!» – йдеться у дописі Віри Дроздик.

 

У відділі транспорту та зв'язку Волинської ОВА повідомили, що жінка не написала жодної скарги, крім допису у соцмережі. Керівник відділу Назар Романюк повідомив, що наразі з'ясовує всі деталі цієї  ситуації, аби об'єктивно її розглянути.

«Ми побачили інформацію про цю ситуацію у соцмережах, жодної скарги до нас не надходило. Якраз з'ясовуємо всі деталі та викликали перевізника для встановлення істини. Переглядаємо всі зупинки на тому маршруті, адже може бути таке, що діє заборона зупинятися від Луцької міської ради, адже в багатьох міжміських маршрутах вона діє в межах Луцька. Перевізник – Михайло Яцишин – порядна людина, з якою жодного разу не було проблем, працює в цій сфері роками, але будемо з'ясовувати, говорити з водієм. Ми постійно реагуємо на такі ситуації, якщо водій дійсно винен – буде покараний», - зазначив він.

 

Автобусними перевезеннями на цьому маршруті опікується підприємство «Транспаксервіс», де також прокоментували ситуацію.

«За паспортом маршруту там взагалі не передбачена зупинка. Але водій чисто по-людськи зупиняється і підвозить людей, а військових, звісно, безоплатно. Щодо ситуації, яка описана у пості: водій запізно побачив військовослужбовця, адже зупинки на тій ділянці взагалі не видно, вона заставлена автівками. Люди, які чекають там транспорт, виходять за автомобілі, щоб їх бачив водій з дороги», – пояснили у офісі ПП «Транспаксервіс».

 

Зі слів водія автобуса, він побачив військовослужбовця вже коли порівнявся з ним, а різко гальмувати не міг, щоб не створювати аварійну ситуацію.

«Там завжди дуже багато автівок. Фактично, зупинку не видно, я його дійсно запізно побачив. І було таке двічі, а не тричі, як вказано у пості. Це було не спеціально, я завжди зупиняюся, коли бачу пасажирів здалеку», – каже водій.

 

В офісі ПП «Транспаксервіс» додають: припущення авторки допису щодо того, що водій не зупинився, бо не хоче безкоштовно возити військослужбовців, не відповідає дійсності.

«Він кожного дня возить військовослужбовців безоплатно, ставиться до них з повагою. Автобуси не переповнені, щоб водій міг не хотіти зупинятися, тому таке припущення є неправдою. Якщо водій бачить пасажира – він постійно зупиняється на тій зупинці, хоча, наголошу, що ця зупинка не передбачена маршрутом», - зазначили на підприємстві.

Читайте також: Скандал із жіночими купе: пасажирки «Укрзалізниці» шоковані відмінностями у вартості квитків

 

 

Коментарі
18 Вересня 2023, 15:27
'... Не тричі, а тільки два рази"! - але ж було і знає- пам'ятає! І бачив, що той за фурою ! І село - не Луцьк, інколи людина не добігає до зупинки, то нормальний водій чекає його на зупинці і пасажири не сходяться. А я їхала з Ковеля до К-каширського , то водій затримував відправлення нс 15 хв і на зауваження відповів:" Не спішіть, то встигнете"! Вдвічі молодший за мене, а вже попахує хамством.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024