Лучанка поділилася рецептами паски без цукру

05 Квітня 2018, 05:00
Компоненти безцукрової паски 5296 Джерело: Facebook
Компоненти безцукрової паски

Лучанка Наталія Тарапата розповіла користувачам Facebook цікавий рецепт паски без цукру.

Таку паску хочеться уже чим швидше спробувати, адже різноманітність її компонентів вражає.

«Хто чекав рецепт, той дочекався. Знаєте, в мене реально таке вперше, коли маєш менше години часу, ідею в голові і якості кінцевого продукту перевищують очікування ( зазвичай навпаки)», – написала Наталія у Facebook.

Отож, безцукрова паска з цукатами та журавлиною.

Інгредієнти: 

2 яйця, півстакана кефіру, щіпка соди, пів-яблука кубиками, пів-банана кубиками, пів-ківі, мандарин, цільнозернове борошно, чорний шоколад 80% і вище, шкірки мандаринові та лимонні тонкими стрічками, журавлина висушена, грецький горіх та фісташки.

Іегредієнти подріблені
Іегредієнти подріблені

Спосіб приготування:

Міксером збити яйця в піну. Додати кефір. Додати соду. Перемішувати все обережно, щоб зберігалися бульбашки в масі з яйця. Тоді тісто добре підходить. Додаємо фрукти маленькими кубиками, журавлину, горіхи. Частину шоколаду порубити в крупну крихту і вмішати в тісто. Додати цільнозернове борошно до консистенції сметани.

Розлити в форми. Випікати при 180 град 30 хв. На ще гарячу готову поверхню паски насипати тертий чорний шоколад, на який посадити ягоди журавлини та цукати. Дати охолонути і вживати.
Смачного!

Цільнозернове борошно містить вітаміни групи В і корисні мінерали, чорний шоколад тонізує судини і є антиоксидантом, печене яблуко містить пектін, який виводить з організму шкідливі речовини, горіхи - цінне джерело широкого вітамінного та мінерального ряду.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром