Центр: довкола фонтанів влаштували простір настільних ігор

19 Липня 2015, 09:57
4956

Активісти клубу настільник ігор "Твоя фішка" дочекались, доки спаде спека, і показали перехожим, як урізноманітнити своє міське дозвілля, провівши ігри в центрі під відкритим небом.

Роман та Юлія Мамчури розповіли, що клуб функціонує уже півроку, але це перша акція в центрі міста, що її організувала "Твоя фішка", до слова, без жодної допомоги інших клубів та організацій.

Ми хочемо не тільки популяризувати настільні ігори, а й показати лучанам, як можна тренувати мозок і здобувати при цьому гарний настрій, а не втому. Настільні ігри розвивають інтелектелект, а також дозволяють випробувати свої сили в психології - кожна нова гра і нова команда вирізняються особливими деталями та атмосферою, - розповіли організатори акції Роман та Юлія Мамчури.

У планах на найближче майбутнє - зробити денний дитячий табір, що базуватиметься у філії №6 "Бібліотеки для дорослих", що за адреслю пр. Волі, 10 - обабіч фонтанів при спуску до центрального парку міста.

На акції від клубу "Твоя фішка" у перервах між іграми дітлахи гралися разом з дорослими, забава під шатром привертала увагу навіть випадкових перехожих, деяким мамам буквально доводилося наздоганяти малюків, які стрімголов мчали до яскравої пригоди.

Нагадаємо, Район. Луцьк уже був у кулуарах клубу "Твоя фішка": як лучани змагалися за епохальні чудеса світу і наскільки легко знайти власну фішку - дізнайтеся в цій репортажній історії.

Ярослава БЛИСКАВИЦЯ
Коментарі
19 Липня 2015, 23:19
оце суперова ідея! не пивнушки, а простір для інтелектуальних і творчих занять! діти влітку кинуті напризволяще!
19 Липня 2015, 23:45
Що значить не пивнушки?! А як я випити схочу куди мені йти? Під забор?
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром