Володимирська: чоловік видав навмисне вбивство своєї дружини за пограбування

07 Березня 2016, 14:50
2449

В квартирі на вулиці Володимирській правоохоронці знайшли мертвою 40-річну господарку помешкання, якій вбивця перерізав горло туристичним ножем, наніс ножові удари по тулубу та втік, інсценувавши пограбування.

Прикра трагедія сталася у суботу, 5 березня.

Як повідомляє прес-служба поліції, злочинця поліція затримала менше ніж за добу.

До Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Володимирській про те, що в одній із сусідніх квартир відкриті вхідні двері. Правоохоронці виявили в квартирі труп жінки із різаними ранами на тілі.

Поліцейські з’ясували, що трагедія сталася у суботу вранці о 4 годині. Вони встановили, що вбивство міг скоїти 39-річний чоловік загиблої. Його раніше вже притягували до відповідальності за крадіжки. Підозрюваного затримали під ранок наступного дня в будинку його родичів.

«Затриманому оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Нині вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Олександр Карпук, заступник начальника Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.





 

Коментарі
14 Березня 2016, 15:39
Хто ця скотина,яка вчинила такий страшний злочин?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024