На День міста у Луцьку учасники велопробігу у вишиванках подолали маршрут 11 кілометрів

09 Вересня 2023, 18:59
Учасники велопробігу у вишиванках 902
Учасники велопробігу у вишиванках

У день міста Луцьк лучани долучилися до велопробігу у вишиванках.

Велопробіг почався 9 вересня об 11:00 на Театральному майдані у Луцьку. Цього року з нагоди 938 річниці Луцька пройшов п'ятнадцятий велопробіг у вишиванках. На святковому заході побувала і кореспондентка Район.Луцьк.

Велосипедисти та байкери подолали маршрут протяжністю 11 кілометрів. одягнули вишиванки, а до велосипедів прикріпили Державні Прапори України.

Організатори повідомили, що захід благодійний і присвячувався підтримці Збройних Сил України. Донати для ЗСУ збирали у скриньку.

Доєднатися до велопробігу могли всі охочі на будь-якій частці маршруту. Тож не всі стартували з Театрального майдану, десятки учасників акціїї збільшили колону в середині заїзду. Колона велосипедистів проїхала коло містом і повернулась до стартової точки. 

Учасниця велозаїзду Анастасія поділились враженнями:

«Вже два роки виїжджаю на цей велопробіг у Луцьку. Сьогодні ми проїхали коло за маршрутом 15 тролейбуса, дорога була відкрита тільки для велопробігу, іншого транспорту не було. Складно не було, бо ми часто їздимо в ліс на велосипедах», – поділилась Анастасія.

Андрій, що також взяв участь у заході, розказав, що на всій протяжності маршруту були передбачені укриття:

«Нас попередили, що у випадку тривоги ми маємо спуститись в укриття, їх було декілька по всьому нашому маршруту. Пощастило – тривоги не було», – розповів Андрій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024