У Підгайцівській громаді за літо встигли відпочити близько 500 дітей

06 Вересня 2023, 14:19
Діти у Підгайцівській громаді 597
Діти у Підгайцівській громаді

З 10 липня по 25 серпня у закладах культури Підгайцівської громади організуввли роботу клубів за інтересами, де майже 500 дітей віком від 7 до 16 років мали можливість відпочити, оздоровитись та розважитись.

Дитячі табори по 5 днів відпрацювали при закладах культури у Підгайцях, Крупі, Піддубцях, Гаразджі, Романові, Веснянці, Пальчі, Борохові, Лищі, Воротневі , Вишневі, Звірові та Липинах. Про це йдеться на сайті Підгайцівської громади.

«У дітей громади лишились тільки хороші спогади та позитивні емоції від роботи наших клубів за інтересами (дитячих таборів). Режим перебування у таборі відповідав потребам дітей, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх до наступного року. Колективом Центру культури та за сприяння керівництва громади, нам вдалось організувати відпочинок молодого покоління українців в патріотичному дусі, адже це є одним з найважливіших аспектів виховної діяльності та й не кожна родина може собі дозволити у такий складний для України час відправити дитину у табір», – розповіла директорка КЗ «Центру культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук.

Під час дозвілля дітям пропонували різні заняття: танцювальні руханки, інтелектуальні квести, змагання зі спортивного орієнтування, інструктаж з протипожежної безпеки, караоке, малювання, футбол, майстер-класи різного напрямку, перегляд мультфільмів тощо. Для дітей організували подорожі за межами своїх населених пунктів до музею декоративного мистецтва Галини Міндер, до фабрики іграшок «Тигрес» та Луцького зоопарку.

«Дякуємо всім, хто долучився до організації роботи дитячих таборів, а саме керівникам закладів культури Підгайцівської громади, працівникам «Центральної публічної бібліотеки» Підгайцівської сільської ради, ВОЦФЗН «Спорт для всіх», Ювенальній поліції у Волинській області, «Волинському обласному центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, Волинської обласної ради», Луцькому районному управлінню ГУДСНС України у Волинській області, Поліцейським офіцерам Підгайцівської громади, ДФТГ Підгайці, старостам громади», – йдеться у публікації.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024