Екс-чиновник переписав на дружину квартиру, щоб її не конфіскували за хабар

06 Березня 2016, 09:33
2175 Джерело: ar.volyn.ua

Заступник управління держпраці у Волинській області, якого зловили на хабарі, переписав на дружину квартиру, аби її не конфіскували за хабар.

Зокрема, 03 грудня посадовець, знаходячись у своєму службовому кабінеті № 14, що розташований на другому поверсі за адресою: місто Луцьк, вулиця Кравчука,22 В, під час особистого прийому приватного підприємця з приводу отримання свідоцтва та дозволу на експлуатацію об’єкта підвищеної небезпеки поставив за умову останньому надання в його користь коштів в сумі 25000 гривень.

10 лютого 2016 року, близько 14 години 20 хвилин він, перебуваючи в автомобілі  неподалік приміщення Управління Державної праці, отримав 25 тисяч гривень неправомірної винагороди.

За злочин чиновнику «світить» термін ув’язнення від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років, зі спеціальною конфіскацією майна.

Аби уникнути можливої конфіскації майна при винесенні вироку, підсудний переоформив право власності помешкання на дружину. Проте суд постановив накласти арешт на майно дружини екс-посадовця. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром