У Луцьку побував волонтер, який долає тисячу кілометрів на велосипеді, щоб зібрати мільйон для ЗСУ

04 Вересня 2023, 11:05
Артур Пантикін 610
Артур Пантикін

У Луцьку побував волонтер Артур Пантикін, який влаштував благодійний велопробіг на підтримку ЗСУ.

Його мета — проїхати тисячу кілометрів, 10 великих міст України та зібрати один мільйон гривень на потреби військових. Про це інформує комунікаційниця ГО «Адгоритм дій» Ірина Новосад. 

Артур – велолюбитель, родом він із Миколаєва, велоспортом займається непрофесійно. Але хлопець дуже хоче зберегти життя та здоров’я захисників — придбати авто та 5 дронів разом з Благодійним фондом «Київ волонтерський».

Велопробіг на мільйон стартував у Києві, а завершиться в Ужгороді. Хлопець вже подолав понад 400 кілометрів і завітав у Луцьк. Одна з зупинок велосипедиста — Re:Ukraine Housing Lutsk: місце для реабілітації переселенців із тимчасовим житлом, яке зводять у Жидичині.

«Для велопробігу я обрав великі міста України, аби показати, що саме захищають наші військові. У Луцьку потужний велорух і до мене приєдналися велосипедисти та проїхали близько 40 кілометрів дистанції – до міста Дубно», - розповів Артур.

За перебігом пробігу можна спостерігати в Instagram Артура @a.rtchi. У сторіс хлопець розповідає про свій маршрут, а на його YouTube-каналі вже скоро з’явиться відеоблог про велоподорож.

Артур закликає всіх охочих долучатися онлайн: проїхати, проплисти, пробігти будь-яку дистанцію, позначити його у соцмережах і задонатити.

Банка – за посиланням.   

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024