Луцьк, 18 липня: байкерське шаленство, брендовані "рогаті" та ідеї просто неба

18 Липня 2015, 22:16
4757

Заходи п'ятниці плавно перейшли в суботу: якими контекстами вирувало Луцьке життя - у картині дня.

“Мотоспуск Рокині” розпочався 17 липня  під Луцьком на березі Стиру, байкери розбили табір та влаштували рокотеку з нічним кіносеансом.

Сьогодні - грандіозні збори на Замковій площі та вечірній концерт за участі гуртів: “Panic Station”, “Index”, “Art-i-fac”, “Filipiny, “Yeganov Project” та “KING SiZE”. 

"Рогатим" волю від реклами - Міська влада змінила маркетингову політику Луцького підприємства електротранспорту. Перший заступник міського голови Тарас Яковлев переконаний, що підприємство, яке хоче завоювати ринок, повинне повернути тролейбусам свою минулу славу.

Ми вирішили, що не будемо більше продавати площу для реклами, а будемо брендувати саме ЛПЕ, – підкреслив чиновник.

Фінішував арт-хакатон з нетиповими, як для формату вуличного університету, темами. Фахівці в галузі IT, ділилися своїми думками і досвідом у даній сфері, пропонували різноманітні стратегії розвитку цієї галузі у Луцьку.

Віктор Левандовський  засновник компанії веб–розробок «InterntDevels», порівняв рівень розвитку IT в  різних містах України. Обговорювали значення IT у розвитку суспільних комунікацій, економіки  міста. 

Директор Луцького IT–кластеру Іванна Мартинів презентувала мобільний додаток, «Google street art Lutsk», який кожен охочий власник смартфона, на базі Android, може скачати безкоштовно.

Поруч з фонтанами в центрі міста учасники клубу "Твоя фішка" подарували перехожим ігрове свято - представили настільні ігри на будь-який смак, а найбільш непосидюим підготували жваві руханки, деталі - у ранковому репортажі.

Вибором редакції Район. Луцьк цього дня був акцент на позитивні та пізнавальні новини. Тому тим, хто проґавив, нагадуємо:

Картину дня підготувала Ярослава Блискавиця

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром