На вулиці Шопена рятують міст

23 Квітня 2015, 16:05
5109 Джерело: http://lutsk.rayonnews.com

На вулиці Шопена здійснюється капітальний ремонт мосту через річку Сапалаївку. Необхідність у виконанні робіт виникла у зв’язку з тривожною ситуацією зі спорудою.  

Директор Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький повідомив, що рік тому у зв’язку з паводками на річці почав руйнуватися міст. «В результаті відбулося пошкодження кріплення конусів мосту і руйнування бетонної основи мосту. Треба було робити ремонт. Стан був напівтривожний», - каже головний комунальник міста.

У результаті було виконано проект, втілювати в життя який доводиться підприємству «ТРАНС-МІСТ». «Проведено бетонування, поновлені підпорні стінки, відремонтована значна частина мосту», - розповів Іван Кубіцький. Він зауважив, що капітальний ремонт не робили уже дуже довгий час, тому це питання назріло. Загалом кошторис становить 625 тисяч гривень. З яких 600 тисяч – це безпосередньо будівельні роботи.

Міст ремонтують уже більше двох тижнів, однак це поки менше половини усієї справи. «Якщо погода буде хороша, то за місяць зробимо. Це наружні роботи, тому багато що залежить від погоди», -  зазначив Іван Кубіцький.

Коментарі
07 Жовтня 2015, 20:09
за УКРОП не голосуйте
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром