Юні футболісти «Волині» перемогли на турнірі у Вінниці

31 Березня 2018, 16:50
«Волинь» U-15 - переможці «Весняного Кубка Ниви-2018» 4461
«Волинь» U-15 - переможці «Весняного Кубка Ниви-2018»

П'ятнадцятирічні «Хрестоносці» тріумфували у «Весняному Кубку Ниви».

Доки головна команда області вже відновила сезон у Першій лізі чемпіонату України, усі дитячі групи «червоно-білих» посилено готуються до продовження змагань у дитячо-юнацькій футбольній лізі. Так, хлопчаки «Волині» віком до 15 років успішно з’їздили до Вінниці, де з 26 по 30 березня відбувалися змагання під назвою «Весняний Кубок Ниви-2018», повідомляє офіційний сайт луцького клубу.

На груповому етапі вісім команд з усієї України розділили на два «квартети». Саме цей раунд і став чи не найскладнішим для підопічних Дмитра Трефіловського та Сергія Богунова, адже стартували юні волиняни поразкою від ровесників з кременчуцького «Кременя» – 0:1. Утім, у другому матчі завдяки голу Дмитра Савчука «Хрестоносці» обіграли маріупольську «Азовсталь» – 1:0. А у третьому поєдинку«розійшлися миром» з харківським «Металістом-1925» – 1:1 (голом у складі «Волині» відзначився Тарас Папко).

Для проходу в наступний раунд такого результату не вистачало, однак у паралельному поєдинку «Кремінь» поступився «Азовсталі», а це означало вихід луцьких юнаків до півфіналу змагань. Там «Волинь» після нульової нічиєї в основний час у серії пенальті переграла львівський УФК «Карпати», а у фіналі зустрілася з добре знайомим «Металістом». У вирішальному матчі півфінальний сценарій повторився – 0:0, та знов була виграна серія пенальті, герой якої – голкіпер «Волині» Максим Стасюк – став найкращим гравцем турніру.

Уже за два тижні – 14 квітня – команда Дмитра Трефіловського продовжить виступи у ДЮФЛ гостьовим матчем проти суперників з МФА «Мукачево». 

Головна команда «Волині», нагадаємо, нещодавно поступилася «Черкаському Дніпру», а уже 1 квітня о 14:00 (і це не жарт) готується зіграти матч проти ПФК "Суми"

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром