Журналістка Район.Луцьк – в числі переможців студентського конкурсу

31 Березня 2018, 11:48
Тоня Андрійчук 3776
Тоня Андрійчук

Журналістка Тоня Андрійчук здобула почесне друге місце у запеклій боротьбі студентів.

Змагання за звання найкращого студента-журналіста відбулися у п'ятнцю, 30 березня. П'ятеро студенток журналістики та видавничої справи проходили 5 етапів випробування. Оцінки за виконані завдання їм виставляли випускники факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки. 

На початку конкурсу ведучі оголосили перелік завдань. Спершу студентки взяли участь у брифінгу з деканом факультету Юрієм Громиком. Від нього дізнавалися про новинки цьогорічної вступної кампанії. Члени журі оцінювали логічність запитань та те, як студентки їх задавали.

Наступним завданням було написати короткий матеріал із відповідей декана.

Далі ж дівчата змагалися у креативності: писали замальовку на вигаданий інформпривід. Відкриття туалету на березі Стиру та бачення «події» майбутніми журналістками неймовірно розвеселили гостей заходу, які так зарядилися креативом, що веселощі продовжилися і на наступному завданні. 

У четвертому конкурсі студентки повинні були провести «пряме включення», коментуючи відеоряд, що з'являвся перед ними на екрані. Серед гостей заходу студентки шукали «свідків», «потерпілих» та «експертів», які розбиралися у гасінні пожежі «на Варшавці», підтоплених літаках у Одесі, а також у маркетингових війнах між місцевими торговими та розважальними центрами із використанням бойових «фалконів». 

Тоня Андрійчук бере коментар в «головного авіаексперта»
Тоня Андрійчук бере коментар в «головного авіаексперта»

Репортаж з міся події - справа не з легких
Репортаж з міся події - справа не з легких

Останнім завданням було написати алгоритм дій журналіста, який побачив сенсаційну новину на Facebook.

Учасниці конкурсу
Учасниці конкурсу

За підсумками всіх конкурсів, перемогу здобула студентка Софія Гудич. Із відривом у всього кілька балів почесне друге місце отримала журналістка інтернет-видання Район.Луцьк, другокурсниця Тоня Андрійчук. 

Район вітає дівчат (а особливо нашу Тоню) із успішним проходженням усіх етапів впробування, та бажає не менших успіхів у майбутній журналістській кар'єрі! 

Читайте також: Луцьких школярів запрошують на медіашколу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром