Новини районів: головні події 29 лютого – 4 березня

04 Березня 2016, 19:12
2564 Джерело: ultras-volyn.at.ua

Засудження дебошира, сімейна драма та незаконна торгівля алкоголем - таким запам’ятався лучанам тиждень, що минає.

Для того, аби не пропустити найважливіші події вашого мікрорайону, Район.Луцьк традиційно підготував список того, що відбувалося у місті протягом робочого тижня.

ЦЕНТР

29 лютого на вулиці Шевченка у ДТП потрапив старенький «ВАЗ». Легковик розвернуло на 90 градусів та занесло в металеву огорожу.

На вулиці Чехова шукали собаку породи англійський кокер-спаніель.

Лучанка просить владу звернути увагу на фактичну відсутність асфальту на тротуарах на проспекті  Волі.

На перетині вулиць Івана Франка та Яровиця 1 березня не розминулися один бус та два легковики. Машини зазнали незначних ушкоджень.

Ротонду, яка знаходиться у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, планують віддати в оренду.

Лучанин запропонував, щоб у нічну пору підсвічували Свято-Троїцький собор.

1 березня на вулиці Винниченка легковик зіткнувся з тролейбусом. Учасники пригоди відбулися незначними пошкодженнями, ніхто не постраждав.

На вулиці Степана Бандери ремонтують спортивний клуб «Атлет» комунального підприємства «Спорт для всіх».

3 березня лучани та гості міста мали змогу побувати на відкритті виставки робіт заслуженого художника України Леоніда Литвина «Жіночі портрети». Відбулася презентація у Галереї мистецтв Волинської організації національної спілки художників України, що на вулиці Лесі Українки, 24.

На вулиці Чехова п’яний батько побив доньку.

Лучанка стверджує, що на вулицях Бойка і Потапова повністю відсутнє вуличне освітлення.

На вулиці 8 Березня водії автомобілів ВАЗ залишили свої автомобілі просто серед тротуару.


33-й РАЙОН

У сквері Героїв Майдану невідомі пошкодили лавку, яку подарували міському голові.

У кафе «Брама» на 6-річну дитину впав іграшковий будинок і травмував хлопчика. Проте директор закладу запевняє, що це не ігрова конструкція травмувала дитину, а хлопчик забрався на дах будиночка і перекинув його.

Стовпці, які загороджують вело доріжки на проспекті Соборності від проїжджої частини, непомітні у вечірній час, бо не мають відповідних розміток. Як наслідок, такі перешкоди можуть спричинити халепу.

Мешканці будинку на проспекті Соборності, 24 скаржаться, що при температурі повітря на вулиці +8, в їхніх квартирах батареї не гріють, а шпарять.

Засудили чоловіка, який чіплявся до людей, нецензурно висловлювався та шарпав правоохоронців. Бушував підвипивший хуліган на проспекті  Соборності, 11.

На проспекті Молоді, 8-А муніципали разом із патрульними демонтували незаконно встановлений торговий кіоск.

На проспекті Соборності, 20 укріплення аварійного будинку досі не розпочали, але сусіднє будівництво дозволили.

4 березня муніципали на ринку ДПЗ та поблизу «Гостинця» викрили  дві точки, де продавали сурогат.
 

55-й РАЙОН

Через  заселення новобудов на вулицях В’ячеслава Чорновола та Дмитра  Іващенка,  просять створити новий маршрут. Автор петиції пропонує, аби маршрутка курсувала вулицею Чорновола біля ресторану «Срібні лелеки» і просить облаштувати зупинки.


КІЧКАРІВКА

Мешканці скаржаться, що на вулиці Чернишевського, яка протяжністю  2 кілометри,  немає жодної урни та централізованих контейнерів для сміття.

На вулиці Кічкарівській просять встановити «лежачий поліцейський». У петиції зазначили, що дорогою ходять учні до школи № 13, а тротуар знаходиться у жахливому стані, місцями його взагалі немає.

Рішенням виконавчого комітету торговому павільйону на зупинці громадського транспорту на вулиці Ковельській, 88-А дозволили функціонувати цілодобово до 1 січня 2017 року.

На вулиці Ковельській біля школи № 3 мешканці просять належно облаштувати небезпечний перехід, на якому часто стаються аварії.

На вулиці Степана Кривенького у приватному секторі одна із опор лінії електропередач уже кілька років хилиться на сусідній будинок.

ДУБНІВСЬКИЙ

Під час рейду, у ніч з 25 на 26 лютого, муніципали оштрафували продавців магазину «Східний» та продовольчого кіоску № 82  на вулиці Дубнівській за незаконну торгівлю алкоголем.

СТАРЕ МІСТО

4 березня кожна жінка, яка скористалася послугами у відділенні поштового зв’язку Луцьк-25, що на вулиці Кривий Вал, 19, з 08:30 до 16:00, могла взяти участь у безплатній фотосесії.

У магазині на Старому ринку покупцеві продали кістки за ціною курячих спинок.

На вулиці Данила Галицького шукали власника вівчарки.

Муніципальна поліція демонтує тимчасову споруду «Старий Баку» на вулиці Братковського,13 через відсутність документів.


ГУЩА

На вулиці Наливайка, 6-А похід через арку у школу, на роботу чи в магазин може закінчитися травмами, бо періодично з будинку на голови перехожим відпадає облицювальна плитка.

На вулиці Ківерцівській на пішохідному переході бус «Форд Транзит» зіткнувся з автомобілем «Фольцваген Джетта». Обійшлося без постраждалих.

ЗАВОКЗАЛЬНИЙ

Прибудинкову територію на проспекті Перемоги, 19 прибирають лише після скарг, бо немає окремого двірника, який має стежити за чистотою.

На вулиці Гулака-Артемовського, 17 мешканці власноруч розмалювали гойдалки та намалювали для малечі на колесах абетку.

На тихій і спокійній, незавантаженій транспортом вулиці Привокзальній водій кросовера  «Great Wall» не знайшов кращого місця для паркування, як газон.


КИЇВСЬКИЙ МАЙДАН

У зв’язку із виконанням ремонтних робіт частково перекрили рух транспорту на шляхопроводі на вулиці Рівненській.


40-й РАЙОН

Оприлюднили проект концепції організації скверу та парку на вулицях Конякіна і Гордіюк. Городян запрошують до обговорення.

МАЛООМЕЛЯНІВСЬКИЙ МАСИВ

Собака, яку нещодавно повернули жителям на вулицю Рогову з КП «Ласка», вкусила студентку.

На вулиці Львівській знайшли лабрадора, який бігав із обірваним цепом на ошийнику

4 березня на вулиці Львівській водій автомобіля «Opel Astra» спричинив ДТП та втік, але згодом все ж повернувся на місце автопригоди.


Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром