За серпень мунварта видала 1421 припис з зауваженнями до благоустрою Луцька

25 Серпня 2023, 18:27
За серпень мунварта видала 1421 припис з зауваженнями до благоустрою Луцька 311
За серпень мунварта видала 1421 припис з зауваженнями до благоустрою Луцька

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради видали 1421 припис з початку серпня. Всі видані приписи стосувались благоустрою міста Луцьк.

Про це відзвітували представники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

Приписи видали суб’єктам підприємницької діяльності та керівникам комунальних підприємств, установ та організацій, головам ОСББ на усунення засмічення власних та прилеглих територій, складування будівельних матеріалів, косіння та прибирання скошеної трави та утримання закріплених територій в належному стані. 

«Ця робота проводиться з метою забезпечення чистоти, порядку та краси у місті», – йдеться у повідомленні муніципальної варти.

Інспектори щоденно слідкували за ходом виконання виданих приписів. Муніципали зазначили, що більшість суб’єктів підприємницької діяльності, керівники комунальних підприємств, установ та організацій, голови ОСББ миттєво реагували на зауваження інспекторів департаменту та докладали максимум зусиль, щоб привести об’єкти благоустрою до належного стану. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024