ДПЗ: діти облаштували власний світ у звичайному дворі

18 Липня 2015, 16:28
7022

Жителі вулиці Дружби народів 8, 8а, 10, 12 оснастили дворик кораблем, гірками, гойдалками, дитячими наметами, фігурами з казок. 

Тут все скомпоновано гарно і барвисто, а мешканка сусіднього будинку пані Олена розповіла, що працювали над цим самі діти.

Про облагороджений двір повідомив громадський журналіст Район. Луцьк Артур Косюр.

Потрібно відстоювати конкретну ініціативу, щоб тобі допомогла влада, бо в інакшому випадку вони просто будуть шукати відмашки. Настав час діяти, а не жалісливо чекати, - прокоментувала для Район. Луцьк пані Наталя, яка була однією з перших, хто взявся за облагородження двору.

 
Жильці цього мікрорайону вже досвідчені у взаємодії - вони регулярно долучаються до акцій збору коштів та речей для волинських військових, а взимку ходили з дітками до військового госпіталю колядувати, аби підняти настрій нашим бійцям.
 
Ініціатива вийшла від нас, почали збір коштів, долучився депутат Микола Яручик, ми ще зверталися до міського голови, він, правда, теж допоміг, - пані Олена.
 
Журналісти із Громадське. Волинь змонтували двохвилинний відеоролик про майданчик, що став повноцінним дитячим містечком. 

Мені завжди хотілось, щоб деякі заходи проходили локально, а не тільки в центрі, як це заведено. Тепер у нас є такий собі культурний центр ДПЗ. Тут можна зустріти активних людей, чия енергія рухає це все вперед, вони є прикладом та натхненням, - написала у мережі фейсбук лучанка Юлія Семенюк, коментуючи відео.
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024