Центр: сир викрив подвійні стандарти магазину "Сільпо"

18 Липня 2015, 12:42
6578

Доки у супермаркеті стоять таці зі збору харчів для українських військових, у відділі сиру на вагу продають сир фета, виготовлений у місті Донецьк.

Свідком інциденту стала лучанка Антоніна Євтодюк.

На її прохання, консультант викликав головного менеджера, той сидів на касі, але без форми, і відрекомендувався Вадимом.

На запитання про те, чому в магазині реалізовується нелегітимна продукція, пан відповів: 

А шо, його не збувати, як нам із Києва то все йде?

Довідка.

Відкритя реконструйованого центрального універмагу «Луцьк» після пожежі, відбулося 30 листопада 2012, у підвальному поверсі ЦУМу відкрився супермаркет «Сільпо».

«Сільпо́» — торгова мережа продовольчо-промислових супермаркетів в Україні, заснована в березні 2001 року, належить торговельній корпорації Fozzy Group. На кінець вересня 2011 року 200-й супермаркет по Україні розпочав роботу в Маріуполі - повідомляє Вікіпедія.

До слова, група компаній Fozzy Group стала першим українським рітейлером, який представив на полицях однієї мережі близько 100 найменувань елітних сирів.

Генеральний директор Fozzy Group - Володимир Костельман, уродженець міста Дніпропетровськ, доларовий мільйонер, 2013 року посів 37 місце в рейтингу двохсот найзаможніших людей України.

 

Редакція Район. Луцьк  нагадує, що розвиває мережу громадських журналістів, тому, якщо ви стали свідком несанкціонованих продажів чи інших подій, що варті публікації, ми готові до співпраці. Місто має ряд проблем, які неможливо вирішити без усвідомлення та участі самих містян.  

 

 

Коментарі
19 Липня 2015, 21:24
По-перше, той хто писав статтю спочатку хай навчиться кваліфіковано відрізняти окуповану та не окуповану територію. Даний сир виготовлений в Костянтинівці Донецької області, місто яке підвладне Україні. Спочатку розберіться в ситуації, а тоді пишіть правду, а не факти висмоктані із пальця. Чи авторам статті більше немає на чому піаритись?
19 Липня 2015, 21:28
А головні менеджери, на то і головні, що вони не носять загальну форму.<br/>Ви спочатку навчиться маркування на продукті читати, а тоді пишіть несенітниці...
22 Липня 2015, 03:00
а я кушал халву из Донецкой области купил её в Сильпо в слоне... и что с этого ????
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024