Лучани можуть долучитися до Всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!»

19 Серпня 2023, 13:37
Патріотичний забіг 408
Патріотичний забіг

Напередодні Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відбудеться шостий Всеукраїнський забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Участь у забігу — це можливість для кожного пробігти за тих, хто загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких захисників, об’єднати ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам’яті героїв. Забіг відбудеться 26 серпня. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинського управління ДСНС.

Для участі необхідно:

  •  до 21 серпня 2023 року зареєструватися на забіг за посиланням;
  • після подання заявки на участь учасник отримає на електронну пошту стартовий номер та прізвище загиблого Захисника чи Захисниці, а також іншу інформацію стосовно умов участі в заході;
  •  зареєстровані учасники мають пробігти дистанцію із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за вільну Україну.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024