На території звіринця хочуть проводити уроки для дітей

03 Березня 2016, 17:27
1639

Для залучення більшої кількості відвідувачів у зоопарку хочуть проводити екскурсії школярам, влаштовувати семінари для екологів та уроки для дітей.

Про це стало відомо у четвер, 3 березня, під час дня депутата на тему «Ознайомлення з роботою КП «Луцький зоопарк».

Секретар міськради Юлія Вусенко зазначила, що така практика залучення школярів до життя зоопарку допоможе закладу із популяризацією.

«Вам невелика проблема зібратися з тим самим Гребенюком і запланувати (начальник управління освіти Олег Гребенюк, ‒ ред.) екскурсії для школярів. Якщо провести кілька уроків для дітей, то завтра вони сюди прийдуть просто зі своїми друзями чи батьками. Для того, щоб проводити семінари для екологів та уроки дітям, треба мати приміщення. Принаймні два класи», – зауважила Юлія Вусенко.

Проте, подібного приміщення на території звіринця немає. Збудувати споруду, за словами директора зоопарку Людмили Денисенко, найближчим часом не вдасться.

«Ми однозначно це плануємо. Маємо приклад зоопарку у Замості, де є лекційні зали та аудиторії. Адмінприміщення не повинні закінчуватися кабінетами директора чи бухгалтера. Але зараз ми нічого не будемо будувати. У першу чергу треба створити сприятливі умови для тварин. У мене, наприклад, взагалі кабінету немає», – розповіла Людмила Денисенко.

Крім того, директор зазначила, що залучати більшу аудиторію пробують за рахунок різноманітних свят, які проводять на території закладу.

«Ми два роки відбілювали репутацію зоопарку. Мої знайомі та друзі казали, що ходити сюди не хочуть, бо тут немає що робити. Нині у зоопарку проводимо різноманітні акції та свята. Саме цим можна залучити більше відвідувачів, адже за свято батьки нічого не платять, а дітям у закладі буде ще цікавіше», – поділилася директор зоопарку.









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром