У Луцьку стартував гастрономічний фестиваль Lutsk Food Fest

12 Серпня 2023, 19:23
Гастрономічний фестиваль Lutsk Food Fest 1294
Гастрономічний фестиваль Lutsk Food Fest

У суботу, 12 серпня, у Луцькому замку розпочався перший день гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest

Фестиваль зібрав представників закладів харчування та кулінарів з різних куточків України. Побував на відкритті фестивалю й журналіст Район.Луцьк.

Перший фестивальний день розпочався об 11:00 та тривав до 21:30. Місцеві заклади, а також заклади з різних регіонів України пригощають гостей крафтовою продукцієї, морепродуктами, м'ясними виробами, овочевими салатами, фаст-фудом, різноманітними напоями, солодощами, випічкою, а також такими рідкісними стравами, як наприклад тушковані равлики з різними начинками. Можна придбати й сувеніри ручної роботи. 

Також в програмі фестивалю є й музична частина. На сцені виступатимуть Сергій Лазановський, Olivan, alehteam, 7TEEN’S, Baryk, RYANA, ROMA TUZ, Tayna та інші. Впродовж фестивалю можна буде послухати виступи ансамблю народної музики «Волиняни» та Духовий оркестр Луцького палацу культури.  

А для дітлахів організовані різноманітні ігри та розваги.

Фестиваль є благодійним, тож організатори фестивалю передадуть на потреби ЗСУ частину коштів від продажу квитків. Також організатори кажуть, що врахували всі заходи безпеки та обіцяють приємні та цікаві два фестивальні дні.

Фестиваль відбувається з 12 по 13 серпня. Початок об 11:00, кінець — о 21:30. Вартість квитка складає 100 гривень за один день. Діти до 12 років та військові проходять безкоштовно. А ВПО з посвідченням можуть безкоштовно пройти на фестиваль до 15:00. 

Різноманітна випічка на фестивалі
Різноманітна випічка на фестивалі

Lutsk Food Fest
Lutsk Food Fest

Напої від Гуральні
Напої від Гуральні

Солодощі зі Львова
Солодощі зі Львова

Тушковані равлики з різними начинками
Тушковані равлики з різними начинками

Гості фестивалю
Гості фестивалю

М
М

Фестиваль триває
Фестиваль триває

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024