Учнів вчили не давати хабарі

03 Березня 2016, 16:16
2027 Джерело: lutskrada.gov.ua

У Палаці культури міста Луцька в рамках проекту «Некорумповане покоління» організували  майстер-клас для учнів школи № 23.

У четвер, 3 березня,  майстер-клас провели спеціалісти Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, повідомляє сайт Луцької міської ради.

У заходах взяли участь директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан, голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк, представник Скандинавської дитячої місії Ліна Мелєстед.

Людмила Лонюк розповіла, що три роки тому стартував проект «Некорумповане покоління», його презентував Президент Скандинавської місії, почесний консул Швеції в Україні Бо Валленберг.

Ліна Галан поділилася, що ВОБФ «Дитяча місія. Україна» є їхнім партнером у багатьох хороших справах, особливо цікавим для обох сторін є проект «Некорумповане покоління». У рамках цього проекту відбуваються навчальні заходи та тренінги, які допоможуть дітям повірити, що усі люди рівні перед законом. У майбутньому це не спонукатиме їх давати хабар чи когось обійти, щоб отримати певні преференції.

Проект успішно працює у 18 країнах світу. На завершення майстер-класу луцькі школярі отримали іграшки та кацтовари, які надійшли з Німеччини. Також народний аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» провів флешмоб для школярів.







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром