Розвінчуємо міфи про домашній Інтернет: що варто знати

11 Серпня 2023, 10:58
Фото ілюстративне РЕКЛАМА 449
Фото ілюстративне

Онлайн-покупки, оплата комунальних послуг, замовлення доставки їжі, доступ до фільмів і серіалів — перелік можливостей, які надає підключення до Інтернету вдома, можна продовжувати.

Лідер на ринку телекомунікаційних послуг в Україні компанія Volia пропонує підключити Інтернет Луцьк на вигідних умовах. Провайдер гарантує якісний сервіс, зручність користування. Підібрати пакет послуг можуть різні категорії абонентів. Жителі різних міст України вже відчули переваги використання безперебійного Інтернету  та доступу до цифрового контенту від Volia. 

Які є міфи про домашній Інтернет

Існує багато міфів про домашній Інтернет. Часто їх поширюють користувачі через незнання, нерозуміння чи брак інформації. 

Міф №1. Після підключення багато абонентів переконані, що швидкість Інтернету завжди буде на 100% відповідати заявленій в рекламі.

В реальності фактична швидкість залежить від багатьох факторів, таких як кількість підключених пристроїв, якість обладнання та активність в мережі. На жаль, часто буває, що швидкість може бути набагато менша. Щоб цього уникнути, варто обирати тільки перевірених і надійних провайдерів, які цінують довіру користувачів і турбуються про них. Провайдер Volia докладає максимум зусиль, щоб користувачі отримували з’єднання без перебоїв, а швидкість відповідала заявленим показникам.

Міф №2. Всі провайдери пропонують однакову якість. 

Ще один дуже поширений міф, який часто спантеличує користувачів. Насправді якість обслуговування може значно відрізнятися у різних компаній. Є різні критерії, такі як стабільність підключення, швидкість, якість обслуговування клієнтів та ціни, які слід розглядати при виборі провайдера. Volia — провайдер для тих, хто цінує якість за розумну ціну. Компанія пропонує різні тарифні плани, вигідні пакети послуг, зручні способи оплати, цілодобову підтримку абонентів. 

Міф №3. Додаткове обладнання для підключення не потрібне.

Насправді це не зовсім так. Наприклад, часто для отримання бездротового Wi-Fi або для підключення декількох пристроїв необхідний роутер. Ви можете купити або орендувати пристрій. Компанія Volia часто пропонує вигідні акції, які дозволять придбати якісне обладнання ще вигідніше. Зверніться до менеджерів за номерами, вказаними на сайті, і вони підкажуть, що вам потрібно.

Міф № 4. Перевищення ліміту трафіку неможливе.

Деякі тарифні плани обмежують обсяг трафіку, який можна споживати за певний період часу (наприклад, за місяць). Якщо перевищити ліміт, може стягуватися додаткова плата або обмежуватися швидкість Інтернету до кінця дії  рахунку. На жаль, така практика доволі поширена. Після підключення Інтернету Volia ви отримаєте необмежений обсяг трафіку, при цьому швидкість буде до 100 Мбіт/с.  Кількість абонентів провайдера, яка постійно збільшується у різних містах України — найкращий аргумент на користь Volia!

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024