Освітян навчатимуть інноваційних технологій

03 Березня 2016, 15:33
1765 Джерело: osvita.ua

На базі Луцького педагогічного коледжу відбудеться (не)конференція міні-EdCamp Lutsk-2016 «Інноваційні педагогічні технології».

Міні-(не)конференції проведуть у четвер, 31 березня, у приміщенні педколеджу на проспект Волі, 36, повідомляють організатори.  Реєстрація з 09.00 до 10.00, початок роботи – о 10.00, закінчення – о 18.00.

Влаштовують грандіозний захід завдяки перемозі грантової заявки Оксани Домарацької, вчителя початкових класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Деревок Любешівського району, за сприяння викладачів Луцького педагогічного коледжу Галини Єрко (керівника Центру гендерної освіти), Ірини Ковальчук (завідувача кафедри суспільних дисциплін), Лариси Констанкевич (викладача інформатики).

Учасникам потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням до15 березня.

Довідка. EdCamp – це унікальна платформа професійного зростання для вчительства України. (Не)конференція проходитиме в новому форматі дискусійного заходу, у якому учасники самі визначають перебіг його роботи: проблемні та подіумні дискусії, тренінги, творчі майстер-класи, інтерактивні зони від партнерських організацій і благодійні акції. EdCamp ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. (Не)конференція підпорядковується закону «про дві ноги», який заохочує учасників вибирати ті сесії, які відповідають їхнім потребам.

EdCamp уперше проведено у 2010 році натхненними едукаторами з Філадельфії (США). На сьогодні понад 550 заходів об’єднали 25 000 вчителів і різних стейкхолдерів навчального процесу з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань. Україна – 24-та країна у світі, яка приєдналася до міжнародної спільноти (не)конференцій EdCamp.

Формат EdCamp в Україні реалізується через національні (не)конференції, які щоразу збирають педагогів з усієї країни, а також як міні-EdCamp’и – для педагогічних спільнот міст і сіл в регіонах. Регіональні події розраховані на участь до 100 учасників та учасниць, координуються відповідальними волонтерами й підтримується командою EdCamp Ukraine. У 2015/2016 навчальному році планується проведення 11-ти неймовірних подій, які були обрані в рамках всеукраїнського конкурсу.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром