Скільки витратили за 2017-й рік головні розпорядники коштів Луцька

28 Березня 2018, 06:39
Гроші 2045 Джерело: Довідник корисних порад
Гроші

Мільйони на діяльність департаментів Луцької міської ради щорічно. Головні розпорядники коштів публічно представили звіти по виконанню бюджетних програм за 2017-й рік.

Всього у місті є 14 департаментів, практично усі освоїли надані кошти.  Зокрема, Лілія Єлова - директор Департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради зазначає, що заборгованостей майже немає. Повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Серед 14-ти департаментів, найбільше витратив Департамент соціальної політики - майже 900 мільйонів. Його очільниця Вікторія Майборода розповіла, що установа надає більше 20 послуг, серед яких соціальні виплати, допомога учасникам бойових дій, їх дітям та інші.

Не відстає від Департаменту соціальної політики і Управління освіти, його видатки становлять 710 мільйонів гривень. Не освоїли 13 мільйонів через невчасне завершення деяких ремонтних робіт та не повної кількості робочих днів закладів.

Читайте також: Лучани випереджають реформу та укладають договори з сімейними лікарями

Усі інші департаменти витрачали кошти, але не у такій кількості, слідом ідуть Управління охорони здоров'я із - 321 мільйон та Департамент житлово-комунального господарства 232 мільйони.

Як бачимо, міські розпорядники коштів активно їх освоюють, правда результат цих видатків не завжди такий вражаючий, як їх суми.

Інше питання, скільки уваги вділяє влада розподілу грошей, і як часто ми чуємо про роботу з інвесторами, цивілізований діалог з бізнесом, що наповнює бюджет… Навпаки – сьогоднішня управлінська команда в Луцьку робить все, щоб ускладнити життя підприємцям. Як приклади – ситуація з рекламістами, ринки, «гойдалки» з режимом роботи закладів тощо.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром