Привокзальна: водій припаркував кросовер на газоні

03 Березня 2016, 13:38
4298 Джерело: facebook.com

На тихій і спокійній, незавантаженій транспортом вулиці Привокзальній водій кросовера  «Great Wall» не знайшов кращого місця для паркування, як газон.

«Поясніть мені, сірому та бідному, що має керувати власником цього дітища китайського автопрому, що змусило його поставити  цей недокроссовер на газон?», – допитується Олесь Драган у спільноті «Автоандони Луцька».

Лучанин систематично відслідковує порушників паркування і викладає фото у соцмережу.

«Відповідаю тим особливо обдарованим співгромадянам, що бризкають піною і кричать: «До чого всі ці ваші публікації? Гріш їм ціна!» «Не гріш! Ціна їм – бус, який не стоїть на тротуарі», – пише він.

Він пише, що на фото видно, що на проїжджій частині вулиці водій буса «Теремно-хлiб» носить лотки з продукцією по доріжці до кіоску. Нагадаємо, на вулиці Привокзальній мешканці стверджують, що машина доставки випічки «Теремно-хліб» заїжджає до кіоску через газон і нищить його. Начальник відділу маркетингу Олександра Борук розповіла, що будуть намагатися вирішити питання з проїздом до кіоску так, аби газони більше не псували.

Олесь Драган зазначає, він задоволений тим, що керівництво підприємства  змусили попрацювати із персоналом.

Фото автомобіля, номінанта на звання «Автоандон» дня




 

Коментарі
03 Березня 2016, 17:48
Ви на 8-го березня пофотографуйте, там щодня парковку на пішоходному тротуарі, шириною в 1 метр, влаштовують. А людям хочеш по повітрю перелітай, а хочеш по проїжджій части іди. Це при тому, що це робиться під носом у ПОЛІЦІІ. Тому що паркуються за 5 метрів від опорного пункту.
03 Березня 2016, 18:01
ПРОКОЛОТИ МУДАКУ КОЛЕСА
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром