У Гірці Полонці стартував літній клуб для дітей

08 Серпня 2023, 09:44
Літній клуб у Гірці Полонці 374
Літній клуб у Гірці Полонці

У селі Гірка Полонка у рамках реалізації проєкту DECIDE Summer Clubs 2023 «Ми вдома – в Україні» розпочав роботу пʼятиденний літній клуб для дітей під назвою «PATRIOT». 

Перший день відбувся в актовій залі Гіркополонківського ліцею. Близько 40 дітей з різних сіл Боратинської громади завітали, щоб пізнати нове та з користю розважитися. Про це йдеться на сайті громади.

На юних патріотів чекали різноманітні активності, конкурси, цікавинки та творчі заняття. Змістовне дозвілля дітей забезпечували працівники освіти, що пройшли спеціальну підготовку в рамках цього проєкту. В ігровій формі дітям розповідали про важливість особистісного розвитку та його роль в житті соціуму, повагу до порядку та демократичні цінності, на яких будується цивілізоване суспільство. Гідність, рівність та взаємоповага — саме ці базові принципи стали лейтмотивом першого дня у літньому клубі. Для розвитку навичок роботи у колективі діти поділилися на групи. У кожній з цих груп діти придумували назву та девіз своєї команди, а також малювали власний герб. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024