Луцькі діти вразили німецьку публіку

18 Липня 2015, 09:35
4797

До міста повернувся зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка», який представляв Україну на міжнародних імпрезах у Польщі та Німеччині.

Лучани брали участь у «XXXI міжнародній фольклористичній зустрічі». 

Польське місто Лодзь, крім поляків та українців, зібрало на фестиваль танцівників з Туреччини, Румунії, Кіпру, Таїланду, Ізраїлю.

А німецький Ерфурт, що став наступною точкою ансамблю "Волиняночка", фестивалив з сербами, румунцями, словаками, грузинами, бельгійцями, норвезцями, індонезійнями і тайванцями, до фольклорного мистецтва долучився навіть колектив з США. 

Діти для вечора національних культур наліпили близько п’ятисот вареників з картоплею та засмачили шкварками та цибулею, які розійшлись дуже швидко та смакували усім, хто їх коштував. Наші щирі, розумні,  кмітливі, веселі діти подобались усім, як під час виступів, так і під час різноманітних розваг та спілкування, - Олена Козачук, керівник ансамблю.

Програма була насичена не на жарт - щодня ансамбль "Волиняночка" брав участь у концертах, парадах,  флешмобах і офіційних зустрічах - міста-організатори дуже старанно підійшли до справи.

 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром