Тендер щодо реконструкції очисних споруд у Липнянах зацікавив європейські бізнес-компанії

03 Серпня 2023, 12:34
У Луцьку відбувається попередня зустріч КП «Луцькводоканал» із представниками багатьох країн Європи 673
У Луцьку відбувається попередня зустріч КП «Луцькводоканал» із представниками багатьох країн Європи

У Луцьку відбувається попередня зустріч КП «Луцькводоканал» із представниками багатьох країн Європи, які виявили зацікавленість до участі у тендері щодо реконструкції очисних споруд в селі Липляни.

Капітальна реконструкція очисних споруд Луцька відбудеться вперше за 50 років. Про це йдеться на сайті Луцькради. 

«Приємно вразила велика кількість гостей з країн Європи і світу, зокрема з Франції, Туреччини, Азербайджану, Литви, Польщі, Італії, Греції, а також із України – представники багатьох компаній із восьми країн проявили велику зацікавленість у проєкті реконструкції очисних споруд. Високий рівень довіри і зацікавленості закордонних партнерів – це результат успішної діяльності керівництва Луцької громади і КП «Луцькводоканал» у питанні залучення інвестицій і реалізації міжнародних проєктів на користь Луцької громади. Луцьк зарекомендував себе як надійний партнер, що виконує узяті на себе зобов’язання. Тому кількість закордонних партнерів та інвесторів зростає, а КП «Луцькводоканал» докладає зусиль, аби інфраструктура підприємства підтягувалася до європейського рівня», – йдеться у публікації. 

Під час зустрічі учасники ознайомляться з об’єктом реконструкції, проведуть робочі консультації і на початку вересня нададуть пропозиції щодо свого бачення процесу виконання робіт.

Далі заплановано наступний крок – визначення переможця тендеру і перехід до виконання робіт, запланованих проєктом реконструкції.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024