Як облаштовувати свої території на округах без депутатів: з лучанами провели роз'яснювальну роботу

27 Березня 2018, 14:08
Лучанам розповіли про механізми залучення коштів 1893 Джерело: Конкурент
Лучанам розповіли про механізми залучення коштів

Лучанам розповіли про механізми залучення коштів на округи без депутатів та інструменти взаємодії із місцевою владою.

Таку зустріч організував громадянський рух «СВІДОМІ» і  його засновник, меценат та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський. Про це повідомляє Sfera-TV.Lutsk.

Андрій Покровський розповів, що рух керується такими принципами як відповідальність, активність та дієвість, орієнтація на успіх, економічний добробут та патріотизм і ознайомив із важливими проектами «свідомих».

Зокрема, це співпраця з бійцями АТО, організація свят для дітей із соціально вразливих сімей, закупівля сучасного обладнання для закладів освіти та охорони здоров'я, безкоштовні спортивні секції для дітей, виготовлення та поширення соціальної реклами та багато інших.

Далі про механізми, за допомогою яких лучани можуть отримати кошти на проекти та ідеї стосовно благоустрою свого мікрорайону, вулиці чи будинку розповів координатор проекту «Округи без депутатів» Валентин Хаймик.

«Ідея створити такий проект виникла через те, що 12 округів без депутатів обділені як коштами, так і увагою», – розповів Андрій Покровський.

Також активісти ГР «Свідомі» розповіли лучанам про інструменти електронної взаємодії влади і громадськості, такі, як електронні петиції, конкурс громадських ініціатив, громадський бюджет. Згадали і про електронну платформу «Відкрите місто», за допомогою якої можна привертати увагу до міських проблем.

Наприкінці зустрічі лучанам представили представників Громадянського руху «Свідомі», які закріплені за округами без депутатів і готові допомагати лучанам. Крім того, всі охочі могли поставити свої питання та поспілкуватися із депутатом Луцькради Андрієм Покровським.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром