У місті безплатно навчатимуть основам програмування

02 Березня 2016, 21:50
2069

У Луцьку стартував всеукраїнський навчальний проект Technology Nation від фонду BrainBasket,  який має на меті безплатно навчати основам ІТ.

1 березня проект відкрили на базі комп’ютерного класу Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, – повідомляють організатори.

Для участі у перших пілотних групах у Луцьку було відібрано 40 учасників з понад 5 000 заявок з Волині, з якими і познайомились місцеві координатори на вступному занятті. Серед учасників були як починаючі працівники ІТ-сфери (дизайнери, веб-розробники, менеджери), так і ті, хто планує перейти в ІТ з абсолютно іншої спеціальності (торгівля, інженерія, телекомунікації).

Учасники дізнались більше про особливості навчання, процес та систему менторства. Зокрема, у Луцьку підтримувати навчальний процес буде не один викладач. Координатори запрошуватимуть безпосередніх практиків певної сфери, які будуть розбирати зі студентами програми ту чи іншу технологію, адже підтримують проект і місцеві ІТ-компанії.

Також по закінченню навчання кожен з учасників отримає сертифікат та буде доданий у єдину базу для роботодавців, що дасть змогу пройти стажування та отримати роботу у одній з ІТ-компаній України.

Нагадаємо, що безкоштовне навчання не обмежується двома пілотними групами та планується проводитись з певною періодичністю.

Заявку на участь у програмі можна подати тут.  



Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39