Разом зі снігом сходить і асфальт: екскурс по весняних дорогах Луцька

27 Березня 2018, 00:05
Жахлива дорога у Луцьку 2100
Жахлива дорога у Луцьку

«Дуже погані, разом зі снігом сходить і асфальт, вони нічого не зробили».

Саме такими словами можна описати стан луцьких доріг після танення снігу. Старі ями стали ще глибшими та з'явились нові, а деякі відрізки доріг взагалі перетворились на багатоводні ріки.

Це не дивно, адже значна частина дорожнього покриття вулиць і до зимової пори року була у жалюгідному стані, а з настанням весни міські дороги вражають ще більше. Про це йдеться у сюжеті Sfera-TV.Lutsk.

По них не те, що їздити, але й ходити важко. Те що дороги погані підтверджують люди, яким ця проблема болить найбільше - водії.

Такі дороги псують не лише автомобілі, а й нерви, -  кажуть водії. Тому, вважають, що це питання має бути першим у планах розпорядників бюджетних коштів міста.

Хоча у бюджеті міста передбачили 20 мільйонів гривень на капітальний ремонт доріг і більше 26 мільйонів на поточний, це не означає, що відремонтують усі ділянки. Лучанин Павло каже, що полагодити відрізок дороги у 40-му мікрорайоні міста обіцяють уже кілька років.

Перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад в курсі проблеми та зазначає, що стан доріг - задовільний.

Шкода, що міські владці не бачать дорожньої картини міста повністю, або ж там де їм трапляється їздити - рівненький асфальт.

На противагу, посадовцям які впродовж тривалого періоду часу здійснюють свою діяльність у Луцьку та у Волинській області, приїжджий новоспечений очільник облдержадміністрації Олександр Савченко жахливий стан доріг й таку ж якість роботи працівників помітив.

Як бачимо, керівники міста проблему карколомного стану доріг основною не вважають. А шкода, бо якісні дороги, насамперед є основою інфраструктури та головним фактором залучення інвестицій і приваблення туристів, чого місту не вистачає. Вирішення цього питання зробило би Луцьк комфортнішим не лише для його мешканців, а й для гостей.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024