У Луцьку відбудеться перша «Школа Бандерштату»

02 Серпня 2023, 11:10
Бандерштат 712
Бандерштат

У Луцьку організатори фестивалю «Бандерштат» вперше проведуть «Школу Бандерштату».

Це дводенний кемп для молоді, який відбудеться 16-17 серпня на іподромі. Про це у фейсбуці інформують організатори. 

«Протягом останніх 16 років головною метою команди нашого фестивалю була участь у вихованні українців, які будуватимуть нашу державу й водночас пам’ятатимуть тих, хто закладав її фундамент, боротимуться за краще майбутнє й берегтимуть українську спадщину. Сьогодні ці українці віддають у бою найцінніше, аби жила Україна та послідовники їхніх ідей.  «Школа Бандерштату» — це продовження нашої місії з навчання майбутніх лідерів та послідовників українських героїв. Це дводенний кемп для молоді, який організовує команда фестивалю та його засновники — члени організації НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС. Під час заходу ми поділимося своїми знаннями, досвідом, навчимо вас основам організації й управління масштабними проєктами, критичному менеджменту та розповімо про випробування, які проходив фестиваль і кожен із нас окремо», – йдеться в анонсі.

Спікерами школи стануть члени оргкомітету фестивалю, засновники «Національного Альянсу», а також організатори інших заходів патріотичного спрямування. Учнями школи може стати кожен.

«Що для цього потрібно? Трішки мотивації, бажання вчитися та відсутність страху перед новими викликами. І найголовніше — можливість провести 16 та 17 серпня у Луцьку на «Школі Бандерштату», – кажуть організатори.

Решту деталей та форму для відбору опублікують згодом.    

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024