У Луцьку виготовляють сучасні тролейбуси для Кременчука

26 Березня 2018, 16:21
Тролейбус для Кременчука 4340
Тролейбус для Кременчука

До обласного центру Волині приїхали можновладці з Полтавщини, аби переконатися у тому, що замовлені для їхнього міста тролейбуси виготовляються на відповідному рівні.

Про це повідомляє прес-служба корпорації «Богдан».

У понеділок, 26 березня, на Луцькому автозаводі владі міста Кременчук представили перші зібрані тролейбуси із замовленої партії у сорок машин. Мер міста, очільник кременчуцького тролейбусного управління та інші представники міста на Полтавщині отримали можливість особисто переконатись у тому, наскільки функціональними і комфортними є тролейбуси, які виготовляють у Луцьку.

У корпорації підкреслили, що тролейбуси закуповують за рахунок ЄБРР та Європейського інвестиційного банку у рамках проекту розвитку міського громадського транспорту в Україні.
 
Прес-служба «Богдана» зауважила, що керіництво корпорації готове підтримати ініціативи місцевої влади, спрямовані на оновлення громадського транспорту і заміни рухомого складу сучасними, екологічними і безпечними зразками. Крім того, завантаженість підприємства замовленнями створює на заводі нові робочі місця і збільшує надходження до бюджету додаткових коштів.

Крім того, у корпорації підкреслили, що закупати на бюджетні кошти вживаного громадського транспорту, особливо, закордонного, – неприпустимо. 

Нагадаємо, влада Луцька збирається придбати два вживаних тролейбуси зі Швейцарії, які обійдуться бюджету міста майже у два мільйони.

2
Таких красенів збирають у Луцьку
Таких красенів збирають у Луцьку

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром