Гордіюк: лучанина викрали і вивезли за місто троє грабіжників

26 Березня 2018, 12:22
Чоловіка з мішком на голові вивезли за місто 5409
Чоловіка з мішком на голові вивезли за місто

Троє зловмисників серед ночі викрали з вулиці лучанина і вивезли його з міста, аби пограбувати і примусити заплатити гроші.

Про це повідомив сектор комунікації Нацполіції на сайті ГУНП.

У ніч на неділю, 25 березня, близько першої ночі, на вулиці Гордіюк в обласному центрі Волині троє чоловіків силоміць затягнули до мікроавтобуса Volkswagen LT лучанина. З мішком на голові його вивезли до села Городище-2 Луцького району. 

У помешканні одного з грабіжників зловмисники відібрали в потерпілого готівку, яка в нього була при собі, мобільний і, як не дивно, бейсболку. Пізніше чоловік оцінив свої збитки у півтори тисячі гривень.

Крім того, погрожуючи насильством, злочинці вимагали в 31-річного лучанина дві тисячі доларів.

Правоохоронцям знадобилось менше доби, аби встановити особи і затримати двох з трьох нападників. Ними виявились раніше засуджені за тяжкі злочини громадяни 32 і 33 років, причому один з них лише нещодавно «відкинувся» з місць позбавлення волі.

Як запевнили у поліції, життю та здоров'ю лучанина, який постраждав від нападу, нині нічого не загрожує.

У відношенні затриманих тривають слідчо-оперативні дії, їм інкримінують злочини, передбачені відразу трьома статтями Кримінального кодексу: викрадення людини, грабіж та вимагання. Місцезнаходження їхнього подільника встановлюється.

Читайте також: У Луцьку затримали банду, яка викрадала і катувала людей

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром