Автор громадської ініціативи обурюється її реалізацією

02 Березня 2016, 18:38
2038

Ініціатора ремонту комунального помешкання, де проживає сім'я з двома інвалідами І групи, не влаштовує реалізація проекту.

Про це стало відомо під час звіту про виконання програми підтримки ініціатив жителів міста у середу, 2 березня.

Начальник відділу економічного розвитку Оксана Карпук повідомила, що усі ремонтні роботи, передбачені у проекті ремонту комунального помешкання, нині уже виконали.

«У приміщенні повністю облаштували нову веранду, вставили нові вікна, двері, перекрили дах, підбили стелю і вивели каналізаційну трубу», – зазначила чиновниця.

Проте ініціатор проекту попросила перевірити ремонтні роботи згідно кошторису. За її словами, будинок не до кінця відремонтували.

«Судячи з того, що вони там зробили, це називається танцювали, танцювали і не вклонилися. Якими жахливими були умови, такими й залишилися», – обурилася жінка.

Виконавець робіт відповів, що в межах тих коштів, які були, виконали усі необхідні роботи. Заступник міського голови Сергій Григоренко також зазначив, що коштів на усе необхідне могло і не вистачити, але варто говорити лише про те, що зазначали у проекті.

«Якщо ви не задоволені якістю якихось матеріалів, то ми залучимо фахівців з департаменту житлово-комунального і вони безумовно перевірять усе, що необхідно. З іншими питаннями можете звернутися в департамент соціальної політики», – зауважив Сергій Григоренко.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром