Співак-романтик Golubenko запрошує на свій перший сольний концерт у Луцьку

21 Липня 2023, 16:37
Співак Golubenko 712
Співак Golubenko

До Луцька 5 серпня 2023 року приїде співак Golubenko. Це його перший сольний концерт. Виступатиме він у пабі «MIK Studio». Початок о 19:00.

Про це повідомили організатори VINIL Concert agency.

Пісні, написані мовою душі, де кожен рядок чітко передає всю сутність людських почуттів. Саме так можна схарактеризувати творчість нової української зірки – Golubenko.

Golubenko – нове ім'я українського шоубізнесу. Це щирий романтик, який своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам'ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko, серед яких  «Знову», «Дотики», «Просто», «Холодна весна», «Якби ти була піснею», «Не шукай», «Мила», вже встигли завоювали любов слухачів та стали популярними. Його відеороботи показують всю суть пісень, намагаючись передати глядачу кожен рядок, кожен тремтячий погляд.

«Творчість Golubenko продовжує набирати шалені перегляди у мережі TікTок, а на кожну його пісню вже знято тисячі найрізноманітніших відео. Не пропустіть перший сольний концерт нової зірки українського шоубізнесу», – запрошують на концерт організатори VINIL Concert agency.

Квитки за посиланням: https://lutsk.karabas.com/ua/golubenko-6/order/

Подія у Луцьку відбудеться у рамках другої частини першого концертного туру Golubenko містами України.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024