Львівська: лучан з «прямими руками» кличуть на промо від «Дніпро-М»

23 Березня 2018, 12:36
Можна попрацювати будь-яким інструментом 4264
Можна попрацювати будь-яким інструментом

У рамках всеукраїнського промо в обласному центрі пройде захід торгової марки «Дніпро-М». 

Лучани, які в суботу, 24 березня, навідаються до магазину «Приватбуд», що на вулиці Львівській,148, отримають можливість особисто протестувати інструменти від «Дніпро-М» і перевірити якість покупки. Організатори акції обіцяють усім бажаючим дати можливість попрацювати бензопилою, поварити інвертором, розрізати метал болгаркою чи побити отвори перфоратором «Дніпро-М» – все це та багато інших активностей очікують усіх відвідувачів. 

Ця акція особливо цікава тим, хто вагається і не може придбати певний інструмент, адже саме в суботу вони отримають можливість зробити вибір у робочих умовах, попрацювавши інструментом власноруч. А ще кожному покупцеві обіцяють подарувати чашку на згадку.

Довідково: 

ТМ «Дніпро-М» на українському ринку вже більше семи років. За цей час продукцію бренда обрало понад 2 мільйони українців. У цьому році торгова марка активно проводить промо по всій країні, для того, щоб познайомити співвітчизників з якістю власної продукції. 

Дніпро-М спеціалізується на виготовленні інструментів для ремонту та будівництва, а саме: садово-паркової техніки, зварювального обладнання, ручного електроінструменту, ручного інструменту, засобів захисту та витратних матеріалів. 

Гордістю торгової марки є сервіси та пункти обслуговування. Унікальні послуги, як от: заміна інструменту аналогічним на час ремонту, швидкий ремонт та швидка доставка, роблять продукцію «Дніпро-М» дійсно вигідним придбанням. 

Приходьте 24 березня за адресою: магазин «Приватбуд», вул.Львівська, 148, та протестуйте інструмент, отримайте кваліфіковану консультацію та просто відпочиньте

Адреси проведення промо в інших містах дивіться за посиланням.
 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром