У ПортCity – боксерський турнір пам’яті Віктора Мандзика

23 Березня 2018, 11:38
Лучан запрошують на бокс 1862
Лучан запрошують на бокс

На арені розваг GeneratorCity у суботу, 24 березня, відбудеться міжнародна боксерська матчева зустріч пам'яті майстра спорту України з боксу, учасника АТО, співробітника Служби безпеки України, капітана Віктора Мандзика. Змагання пройдуть за сприяння благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині».

У суботу, 24 березня, на арену розваг GeneratorCity з’їдуться боксери з України та Польщі, аби позмагатися у турнірі пам’яті Віктора Мандзика. Початок змагань о 18:00. Вхід для усіх охочих – вільний.

Міжнародна боксерська матчева зустріч збірних команд КЗ ДЮСШ № 2 (Україна) та БК «Печера Лева» м. Зембіце Республіки Польща відбудеться не вперше. Збірну команду КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» готують до змагань тренери-викладачі, які свого часу тренували самого Віктора Мандзика: Артур Каменєв та Петро Боярчук.

Як зазначають ці тренери, коротке життя їхнього вихованця, його вчинки та відвага служать прикладом для батьох юнаків, які приходять на секцію боксу. До того ж, проведення таких змагань популяризує бокс у місті, наслідком чого є бажання багатьох підлітків займатись боксом.

Афіша заходу
Афіша заходу

Читайте також: У Луцьку вшанували пам'ять загиблого під Волновахою капітана СБУ Віктора Мандзика

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром