Поширюють неправдиві відомості про захмарні зарплати на «Луцьктепло»

02 Березня 2016, 11:57
2079 Джерело: pustunchik.ua

Голова профспілки ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсарчук розповіла, що керівництво міста поширює неправдиві відомості щодо заробітних плат на їхньому підприємстві.

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» у вівторок, 1 березня.

«Ще хочу раз озвучити. Середня заробітна плата на підприємстві за 2015 рік становить 3 тисячі 500 гривень, що на 834 гривні менше, як заробітна плата по Волинській області. Ми виробляємо теплову енергію і стверджувати лучанам, що у нас Бог знає які заробітні плати, при тому, що люди їх не отримують і що в нас з 1 травня чотириденний режим роботи, – це хвилює в першу чергу колектив», – зазначила Леоніла Слюсарчук.

До слова, на запит Район.Луцьк щодо штатного розпису та оплати праці робітників ДКП «Луцьктепло» відповіді не надали. Надіслали відписку, в якій просили оплатити витрати на друк у сумі 6,89 гривень.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Березня 2016, 14:48
НЕ треба брегати профспілці.....Бо ЗП лиш останніх півроку зменшилась із за 4 деного робочого дня..Окрім того на Луцьктепло працює близько 100 працівників на 0,5 ,О,25 ставки і приймати їх до уваги при середньомісячній ЗП це просто бред....а Ще ви є Комунальним підприємством і рівняти ваші доходи з доходами загальнообласними це також бред.Ви порівняйте з заплатами ЖЕКІВ ЛЕП іншими комунальним підприємствами де середбномісячна ЗП в 2 РАЗИ НИЩА ВАЩОЇ!!??))))А про невиплату і затримку на півроку в ЛЕП ЗП я взагалі мовчу....Чим ви кращіі!!???Бо коли ви отрмували З=П при долар 8 5-6 тис. грн. то Вас влаштовувало керівництво і ви НЕПОМІЧАЛИ як вони крадуть,,,,А це вже співучасть дорогенькі!!??)))А як піджалли з Зп то ви зразу закричали КРАДУТЬ)))
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром