Зібрані кошти на «Оскар і Рожева Пані» залишать у місті

02 Березня 2016, 11:41
1525

Гроші, зібрані на прем'єрі вистави «Оскар і Рожева Пані», скерують на потреби невиліковно хворих місцевих дітей.

Про це повідомила ініціатор проекту, акторка Ірма Вітовська під час прес-конференції щодо прем'єри постановки у вівторок, 1 березня.

Акторка зазначила, що постановці вистави перешкоджала адміністрація театру, хоча усі гроші, вилучені із вистави, залишаються у місті.

«Ця ситуація звучить дико. Ми не просто привезли хороший проект. Ми справді приїхали допомогти волинським дітям, кошти залишаються тут. Це питання до волинських керманичів – хто для них їхні земляки», – розповіла Ірма Вітовська.

До речі, у Луцьку 350 хворих дітей, які хворі на невиліковні захворювання. Тому гроші з вистави надійдуть для утримання виїзної бригади паліативної допомоги таким дітям.

Частину коштів скерують для малюків, які потребують місцевої програми «Паліативна допомога».

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром