Виставі Ірми Вітовської перешкоджала адміністрація театру

02 Березня 2016, 09:44
2444

Постановка «Оскар і Рожева Пані» Ірми Вітовської була під загрозою зриву через перешкоджання адміністрації та акторів Волинського обласного драматичного театру.

Про це повідомила голова благодійного фонду «Стопрак» Марія Адамчук під час прес-конференції щодо прем'єри постановки у вівторок, 1 березня.

 Вона зазначила, що працівники театру свідомо перешкоджали прем'єрі «Оскар і Рожева Пані». Не хотіли, щоб вистава відбулася, бо кошти, які зберуть під час дійства, надійдуть до «Стопраку». А ще у місцевого театру є власна п'єса «Оскар і Рожева Пані».

«Ми ще не сказали, що вони їдуть, а місцеві театрали вже із своєї ініціативи робили так, щоб нічого не відбулося. Навіть в останній день вони зробили репетицію в театрі, тому їхні колеги не мали змоги поставити декорації», – розповіла Марія Адамчук.

Ініціатор проекту Ірма Вітовська зазначила, що початок прем'єри може відбутися із запізненням, бо світло за кілька годин до вистави досі не встановили.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Березня 2016, 12:07
Не пропускаю жодної прем'єри Волинського облмуздрамтеатру, але про наявність у їхньому репертуарі вистави "Оскар і Рожева Пані" чую вперше...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром