Для чого потрібен крем під очі та як його вибрати

13 Липня 2023, 12:08
Фото ілюстративне РЕКЛАМА 488
Фото ілюстративне

Крем під очі важливо використовувати у будь-якому віці, починаючи з 18-20 років. Якщо підібрати його грамотно, віддати перевагу дерматокосметиці, ефективність якої доведена спеціальними дослідженнями — позитивний результат можна побачити дуже швидко, і він зберігатиметься довго за умови регулярного правильного догляду за шкірою. Такі засоби, як CeraVe крем під очі, підходять усім, працюють над покращенням стану шкіри, а також для збереження молодості на довгі роки без шкідливого впливу.

Яке призначення у крему під очі?

Загалом крем під очі використовується для профілактики та боротьби з передчасним старінням. Проте ці засоби мають й інші функції, наприклад:

  • усунення набряків та темних кіл під очима, створення ефекту шкіри після відпочинку;
  • зволоження шкіри та захист від зневоднення (з цією функцією чудово справляються кераміди для шкіри, які є у складі засобів від бренду CeraVe);

  • зняття симптомів недосипу;

  • розгладження мімічних зморшків та попередження появи нових;

  • усунення лущення, почервоніння, сухості;

  • покращення стану дуже чутливої шкіри під очима.

Звичайно, кожен крем має свій спектр дії, який визначається активними компонентами в складі, проте більшість засобів мають саме перелічені властивості.

Як вибрати крем під очі?

Шкіра під очима дуже тонка та ніжна. Саме тому косметологи категорично не радять використовувати важкі текстури та не заміняти крем під очі засобом, який наноситься на все обличчя. Дуже велика помилка наносити один засіб на всі зони обличчя, адже в результаті можна отримати зворотний ефект у вигляді мішків під очима через те, що текстура не підходить та не вбирається тонкою шкірою.

Догляд за шкірою навколо очей важливо вибирати, орієнтуючись на вік, потреби та складники засобу. Молодим дівчатам антивіковий крем під очі може лише нашкодити, адже він має важчу текстуру, а жінкам поважного віку не буде ніякого результату від засобу, призначеного для молодої шкіри. Перед покупкою потрібно глянути на себе в дзеркало, оцінити стан шкіри кругом очей та вирішити, які саме запити повинен закрити крем. Далі уже можна вибирати засіб, який виконуватиме потрібні функції.

Щодо складу, то тут треба бути дуже уважним. Універсальними активними компонентами, які підходять всім, є гіалуронова кислота та кераміди. Саме засоби з цими складниками можна використовувати у будь-якому віці, і вони принесуть результат без шкоди для здоров’я.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024