Апеляційна атестаційна комісія завершує роботу

01 Березня 2016, 18:16
2668

Цього тижня у місті завершить роботу апеляційна атестаційна комісія західного регіону, яка розглядає звернення співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Про це розповів голова комісії Максим Цуцкірідзе, інформує Сектор комунікації ГУ НП у Волинській області. 

Він позитивно оцінив процес атестації поліцейських на Волині й подякував представникам громадськості за активну участь у всебічній оцінці поліцейських.

«Звичайно, похибки в рішеннях перших інстанцій є. Апеляційна комісія для того й скликана, щоб поправити наших колег. Взагалі, Волинська область специфічна щодо громадської активності. Хотів би подякувати представникам громадськості за активну участь у процесі атестації, за роботу в апеляційних комісіях», - зазначив Максим Цуцкірідзе.

Він зауважив, що право на апеляцію мають тільки ті співробітники, які набрали під час фахового тестування не менше 60 балів. Майже кожен десятий співробітник, який звернувся до апеляційної комісії отримав позитивні висновки й залишився працювати у поліції.

«Близько 10 відсотків співробітників, які не погоджуються з оцінкою атестаційних комісій і звертаються до апеляційної комісії отримують позитивні рішення й залишаються працювати у поліції. Вони доводять членам комісії свою мотивацію працювати, допомагати громадянам, служити виключно в рамках законодавства», - пояснив Максим Цуцкірідзе.

Цього тижня апеляційна комісія західного регіону, яка розглядає звернення співробітників Головного управління Національної поліції під час проходження ними атестації, завершить роботу.

Нагадаємо, що з 22 січня у Волинській області розпочався процес атестації працівників поліції, який триватиме до кінця березня цього року. Атестацію проводять відповідно до статті 57 Закону України «Про Національну поліцію», з метою оцінки ділових, професійних, особистих якостей поліцейських, їх освітнього та кваліфікаційного рівнів, на підставі глибокого і всебічного вивчення, визначення відповідності посадам, а також перспектив їхньої службової кар’єри.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром