У місті хочуть облаштувати відкритий басейн

01 Березня 2016, 17:41
2940

На базі дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання хочуть збудувати відкритий басейн.

Про це йшлося під час ознайомлення депутатів з діяльністю спортивних клубів за місцем проживання та спортивних об'єктів міста у день депутата у вівторок, 1 березня.

Директор СДЮШОР Віктор Самчук розповів, що на вільній території, яка належить школі, добре було б облаштувати відкритий басейн. Там лучани мали б змогу плавати у літній період та приймати сонячні ванни.

За попередніми підрахунками, на створення відкритого басейну потрібно було шість мільйонів гривень, проте зараз ця сума може бути більшою.

Секретар міської ради Юлія Вусенко зауважила, що пропозиція доволі цікава. А таке місце відпочинку могло б приваблювати не тільки лучан, а й туристів.  

Депутат міськради Юрій Безпятко зазначив, що на проект варто починати шукати фінансування.

«Ідея є, залишилося знайти один мільйон доларів на реалізацію», – пожартував депутат.

Віктор Самчук зауважив, що займатися у відкритому басейні можна буде з травня до вересня. Окрім того, поряд із басейном пропонують облаштувати стоянку, аби відвідувачі могли комфортно припаркувати автомобілі.

Коментарі
01 Березня 2016, 19:44
А яка ситуація з басейном "Колос", власника якого n вже років знайти не можуть? Живу поруч-то вже кілька вечорів за забитими дошками вікнами активні роботи ведуться (?)
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром