33-й район: дитину в кафе травмував іграшковий будинок

01 Березня 2016, 16:34
3626 Джерело: volynnews.com

У кафе «Брама» на 6-річну дитину впав іграшковий будинок і травмував хлопчика.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала лучанка Тетяна Гвоздецька, пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Надати аптечку, щоб зупинити кров з пальця, представники закладу відмовилися, натомість вони вимагали відшкодувати нанесені закладу збитки у сумі 4 тисячі гривень.

Цей кричущий факт настільки обурив рідних, які були з дитиною на момент травмування, що вони викликали на місце події правоохоронців, а малюка відвезли у травмпункт для надання медичної допомоги.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини жінка підтвердила, що в неділю, 28 лютого, її діти – старша донька і 6-річний син, відпочивали з рідними у кафе «Брама».

«Артемко (постраждала дитина – ред.) разом з іншими дітьми бавився в дитячому куточку, що облаштований у «Брамі». Раптом на нього впав пластмасовий будинок чималих розмірів. Дитина страшенно злякалася, з пальця стрімко пішла кров і старша донька попросила представників закладу, які прибігли, аптечку. На це адміністратор Оксана сказала, що аптечки у них немає. І почала вимагати компенсувати завдані збитки. Донька не розгубилася і викликала поліцію, після чого відвезла сина у травмпункт, де йому надали медичну допомогу. Я обурена діями адміністрації закладу і вже разом із адвокатом ми прийняли рішення позиватися до суду. У цьому закладі завжди багато дітей і щоб таке сталося, та ще й вимагали кошти…», ‒ обурюється пані Тетяна.

Коментарі
03 Березня 2016, 14:45
Яка брехня!!! По-перше, не будинок впав, а хлопчик взутий виліз на дашок, стрибав там і поламав іграшку, а крові не бачили точно. Поліцію викликав адміністратор, бо гості себе вели хамовито.. Соромно за журналістів.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром