У міськраді працюють над електронним моніторингом пільговиків

01 Березня 2016, 16:27
1665

За завданням міського голови Миколи Романюка у міськраді працюють над впровадженням електронної системи обліку пасажирів на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Така система дозволить мати щохвилинний, щогодинний та щоденний моніторинг кількості пільговиків у  кожному тролейбусі, повідомляє відділ інформаційної роботи. Відповідно міськрада матиме чітку картину щодо суми компенсації підприємству електротранспорту за пільгові перевезення.

На думку заступника міського голови Сергія Григоренка, електронна система обліку виконуватиме й контролюючу функцію роботи водіїв тролейбусів, зокрема дотримання графіка руху, час  перебування на зупинці тощо.

На сесію міської ради, що відбудеться у квітні, винесуть проект рішення  «Про Програму електронного обліку пільгових категорій пасажирів у місті Луцьку». Орієнтовна вартість впровадження цієї програми – 1 мільйон гривень на рік. Орієнтовно щомісяця  програма потребуватиме 80 тисяч гривень.

«Якщо депутати міської ради підтримають цю Програму, то уже у липні вона запрацює у тролейбусах», – каже Сергій Григоренко.

Коментарі
01 Березня 2016, 19:36
Сьогодні, як ніколи гостро стоїть питання: ВИЖИТИ!!! <br/>А тут мільйон гривень щороку!!!!! <br/>Виділіть кожному кондуктору разову премію тричі на рік і вони вам з похибкою до 10 чоловік виведуть картину перевезення пільговиків взимку, весною і влітку (осінній результат, як правило відповідає весняному).
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром