Поблизу Чарукова чоловік пограбував та хотів зґвалтувати 22-річну дівчину

08 Липня 2023, 11:17
Зловмисник 1117
Зловмисник

У Луцькому районі 32-річний чоловік намагався зґвалтувати та пограбував 22-річну дівчину.

Інцидент трапився 7 липня на автодорозі поблизу села Чаруків Луцького району. Про це інформує сектор комунікації ГУНП.

Їдучи в автомобілі Volkswagen Golf з 22-річною дівчиною, 32-річний водій зненацька з’їхав з головної дороги, маючи намір нанести шкоду своїй пасажирці. Дівчина на ходу автомобіля намагалась покинути транспортний засіб, згодом вибігла та почала втікати, лишивши свої речі в авто. Наздоганяючи потерпілу, зловмисник намагався зняти з неї одяг, однак тій вдалось добігти до головної дороги, щоб попросити допомоги.

Нападник тим часом викинув її речі з автівки, але вирішив лишити дороговартісний мобільний телефон, та зник у невідомому напрямку. Після дзвінка дівчини на лінію 102 на місце одразу направились наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького РУП. Завдяки оперативним професійним і своєчасним заходам поліцейські виявили зловмисника в одному з сіл Володимирського району менш, ніж за годину.

Його затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Належний транспортний засіб вилучили. 8 липня йому оголосять підозру та обиратимуть запобіжний захід – тримання під вартою. 

Йдеться про вчинення насильницьких дій сексуального характеру (ч.1 ст. 153 ККУ) та грабіж, скоєний в умовах воєнного стану (ч.4 ст. 186 ККУ).

Читайте також: Робили чоловіків «багатодітними»: мешканці Луцької громади налагодили схему для незаконного виїзду чоловіків

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024