У День котів у зоопарку роздають кошенят

01 Березня 2016, 13:07
1849 Джерело: facebook.com/zoolutsk

У перший день весни, вранці біля вхідної брами Луцького зоопарку хтось залишив коробку в поліетиленовому пакеті.

Про це повідомили працівники звіринця у Facebook.

У коробці виявилось двійко кошенят. Звичайно, тішить те, що малят просто не втопили, як це практикується доволі часто. Тож вони все ж мають шанс отримати родину і щасливе котяче життя.

Але все інше просто обурило працівників. По-перше, комунальне підприємство не займається домашніми тваринами. Попри це, мають стабільну ситуацію, що їх все одно підкидають.

По-друге, хочуть застерегти тих громадян, які це собі практикуватимуть на майбутнє: зоопарк уже обладнаний відеоспостереженням, тому будуть оприлюднювати фото людей, які дозволяють собі так ставитися до тварин. Так би мовити, щоб усі знали цих «героїв» в обличчя.

«Звертаємо до усіх вас із проханням-засторогою: тварини не спроможні самі себе захистити у нашому людському світі. Зробити кішці чи собаці стерилізацію – не дороговартісна процедура. А викидати беззахисних тварин на поталу долі – вчинок, не гідний людини. У цьому світі і так вистачає нещасть і зла. Не примножуйте їх! П.С. Кошенята чекають на дбайливих господарів. Можливо, ними станете саме ви», ‒ йдеться у повідомленні.

1

1

1

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром