Пропонують вирішувати земельні питання, скасувавши «червоні лінії»

01 Березня 2016, 11:41
2267 Джерело: geodez.com.ua

Лучанин подав ідею зняти обмеження на приватизацію земельних ділянок, будівництв та благоустрою у межах «червоної лінії», оскільки у багатьох місцях вона проходить фактично по середині житлових будинків.

Таку петицію зареєстрував у вівторок, 1 березня, Юрій Вовчик.

Він пише, що 16 років тому тодішній мер задля піару перед виборами запровадив обмеження на право приватизації земельних ділянок, будівництва та благоустрою в межах «червоної лінії». Це частина прилеглих земельних ділянок до доріг, які планували розширити для забезпечення проїзду великого автотранспорту.

«Беручи до уваги вулицю Теремнівську, по якій обіцяли запровадити рух тралейбусів, станом на сьогодні для забезпечення цієї передвиборчої обіцянки необхідно понад 20 мільйонів гривень», – зазначає лучанин.

Він пояснює такі цифри тим,  що «червона лінія» в багатьох місцях проходить фактично по середині житлових будинків, а отже, розширення вулиці Теремнівська неможливе».
 
«Пропоную зняти обмеження та відмінити всі «червоні лінії» в місті Луцьку, на якій реалізація благоустрою, розширення автодоріг є неможливою. В тому числі по вулиці Теремнівській. А також повідомити мешканців таких вулиць про зняття обмежень та відміну «червоної лінії», – пише автор звернення.

Наразі петицію підписали 3 особи з 300 потрібних, щоб її розглянули у міськраді.

Коментарі
02 Березня 2016, 00:11
придурок, якби не ті червоні лінії, то забудували б і проїзджу <br/>частину, як забудовують сквери.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром